The Wolfman (2010)


trailer: http://www.youtube.com/watch?v=VS02xaTIdRI

Otroligt realistisk och riktigt mysiga specialeffekter!
Handlingen går in rakt på sak och är spännande redan första sekunden. Den kan vara förvirrande ibland för att den förklarar inte speciellt mycket men efter ett tag så hänger man med. Och det finns många saker i handlingen man skulle kunna göra bättre - Men det resultatet vi fick från Andrew Kevin Walker och David Self, som gjorde om Curt Siodmaks blaska från 1941, är faktiskt en mycket bra resultat. Filmen är mystisk, skräckinjagande, spännande och framförallt ett ögongodis om man gillar "gore", eller vad vi ska kalla det.
Grymma skådespelare med riktigt bra inlevelse och känsla. Eller ja, förutom Anthony Hopkins som bara uttråkar mig med sin slitna och trötta blick, sitt tråkiga utseende och har lika mycket inlevelse som "mediumet" Terry Evans i tv-programmet "Det okända" - Det är vad jag tycker om Anthony Hopkins. Jag satt nästan och väntade på att han skulle leverera repliken; "Förstår du?"
Vet du vad som skulle vara riktigt underhållande? Lägg in Edward Cullen, spelad av Robert Pattinson, som den första karaktären i filmen som du ser och låt honom bli mördad av "The Wolfman" - Åh, ja, det skulle vara så himla perfekt.
Detta är vad jag tycker om filmen och jag tycker verkligen att denna är värd att kolla in!
// Kevin

Rec 2 (2009)


trailer: http://www.youtube.com/watch?v=dzCHnv3EQ0w

Vi börjar med att gå tillbaka till första filmen en liten sväng...
Nej, inte den engelska versionen; den spanska versionen. Rec är en läskig och nervkittlande film som visar att spanska skräckfilmer är verkligen värt att kolla på. Rec och The Orphanage är två av dom bästa skräckfilmerna som existerar, enligt mig, och det är svårt att få mig att gilla skräckfilmer - Också därför jag inte riktigt ser på så många skräckisar heller. Och att göra en uppföljare till en film som Rec är verkligen en utmaning och det resultatet man fick var en stor överraskning. Rec 2 är en riktigt bra uppföljare och den innehåller en handlingstwist som jag blev förälskad i. Tyvärr kan jag inte berätta om dom bästa delarna i filmen för det skulle spoila som tusan och det vill jag inte göra. Denna uppföljare är inte lika skräckinjagande som första filmen, den är knappt skräckinjagande alls, den är mer åt action-hållet på något konstigt sätt men den fortsatte handlingen från första filmen på ett nästan perfekt sätt och avslutet formade mina läppar till en stort smil. Ska vi gå in på innehållet i filmen? Effekterna är riktigt nice och trovärdiga och skådespelarna är grymma men handhållen kamera-tekniken i denna film är inte speciellt bra, enligt mig. Men den var inte dålig heller så det förstörde inte riktigt något. Jag kan inte säga att jag älskar denna film, med tanke på första Rec, men den är absolut en favorit för mig. Så... Ja, det är en värdig uppföljare och jag rekommenderar den!
// Kevin

Haunted Echoes (2009)


trailer: http://www.youtube.com/watch?v=87oupN9TxOk

Kolla på postern, kolla på den. Säg inte att den inte ser intressant ut? Eller tja, postern är skitful och att dom "ristade" in "I know who killed me" visar bara mer hur dålig filmen kommer att vara men sammanfattningen av handlingen som jag läste såg iallafall intressant ut. Men vad var det man fick egentligen? Jo, det ska jag berätta för er...
Jag vet inte hur man har ens lyckats spy ut något så frukansvärt på golvet och inte bryr sig om att ens torka upp det. Filmen är så usel att jag skulle se mer underhållning i att slicka av rester från en äggröra av en tallrik än att se på denna film. Skådespelarna skulle man kunna byta ut mot uppblåsbara barbaras och det skulle inte spela någon roll. Och hur intressant handlingen än lät när man läste den korta sammanfattningen innan man kollade på filmen så framstår den som en av de mest usla handlingarna du någonsin lagt ut din tid på att försöka hänga med i utan att dö utav chock. Vad tänkte dom på när dom släppte ut denna film under genrén skräck? Denna film skulle ha släppts under genrén; Big pile of donkeysh*t. Nej, låt mig rätta mig själv: Denna film borde inte ha släppts ut till allmänheten iöverhuvudtaget.
// Kevin