The 41 Years Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall And Felt Superbad About It


trailer: http://www.youtube.com/watch?v=LV-GzVuxs6Q

Ja, varför inte?

Ska vi börja med humorn? Ja, vi ska börja med humorn. Vad man tycker om humorn är beroende på om man har dålig humor eller inte. Jag har den sämsta humorn som existerar så då tyckte jag faktiskt att denna film var rätt underhållande. Vissa delar var helt värdelös, som t.ex. de delarna när dom parodierar Twilight, men den hade sina stunder där jag garvade till några gånger. Det allra sista man får se är helt klockrent!

"McAnalovin, what a hell of a kind of name is that?"

Den är inte speciellt dåligt gjord heller, jag tycker att den var bättre gjord än vad jag hade förväntat mig - Eftersom att jag aldrig hade hört talas om filmen förut så trodde jag att det var en amatörisk parodifilm som t.ex. Taintlight. Men denna hade bra skådisar, bra specialeffekter och bra miljöer. Dock är kamerajobbet inte bra alls, den var bara jobbig. Skådisarna är faktiskt rätt lika de personerna som dom försöker härma - Speciellt Steven Sims och Austin Michael Scott, dom är awesome. Sist men inte minst så är soundtracket faktiskt riktigt rolig och jag lade märke till soundtracket hela tiden för dom är underhållande.

"Can you hear me now? Gooood."

Summerat: Helt okej parodifilm som enligt mig lyckades med det dom försökte med. Inte det bästa jag sett, men inte det sämsta heller - Jag faller ju som sagt väldigt lätt för parodifilmer. Värd att kika in!

5 av 10

//Kevin

Kommentarer
Postat av: Cassandraa

Heejj, skit kul blogg!

Ni har fått er en stam-gäst! :D

( Eller vadfan man ska säga..x) )

2012-01-30 @ 18:45:30
Postat av: Bismillah

rolig film :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback